Cerita lucu Boso Jowo Jarwo Vs Bu Guru Sarmi

JARWO VS Bu Sarmi
Bu guru Sarmi Sing Ayu Tenan Tur Bodi Koyo gitar Spanyol, nerusne ngajar murid- murid STM Pekok Jaya sing murite podo pinter gawe ukoro
Sarmi :"Anak-anak, yen mau wis bahas masalah potensi bencanane, saiki tekan penanggulangan lan pencegahane,,? wis podo paham?"
Jarwo : "Dereng Bu! Diajari ae durung wis kon paham, dasar guru edan"
Sarmi :"Wooo bocah wedhus! Gurune diunekne edan, sopo jenengmu?"
Jarwo : "jarwo bu!"
Sarmi :"Pantesan gathel, wong kowe jarwo londo, wis kono,,, ngadek neng ngarep nganggo sikil telu!"
Jarwo :"Hah? Sikilku mung loro bu"
Sarmi :"Sikil tengahmu gunakno jagrak, kok yo ra ngutek kowe ki"
Jarwo :"Guru gapleki! Sikil tengah ki dudu kanggo ngadek,,, tapi ngadek dewe"
Sarmi :"Ndang dilakoni! Kakean
ngomong kowe,,,
Wis saiki kowe paiman,,.pencegahan lan penanggulangan yen ono angin ribut opo?"
Paiman :"Menghindari pepohonan bu! Resiko ketiban jambu"
Sarmi :"Halah nak jambu ki yo ora
beresiko To man..."
Paiman :"Woo bu guru sing goblok, yen jambu sak wit e pora yo modar?"
Sarmi :"Wooo bocah g tau mangan
bangku sekolahan yo"
Paiman :"Emang GUE RAYAP gitooo? Plis dweeeeh"
Sarmi :"Huh,, bocah kok podo edan,,,, jebolan RSJ kabeh tibake,,,
kowe paidi, pencegahan tanah longsor opo?"
Paidi :"Tidak boleh menggunduli hutan bu!"
Sarmi :"Pinter, trus,,,?"
Paidi :"Angsale potong SASAK karo gaya MOHAWK bu"
Sarmi :"Wooo ancen podo wae kowe ki, utekmu yo longsor jebule,,,
Wis sing terakhir menanggulangi banjir opo Jo jarwo,,,? G usah cengengesan neng ngarep kowe..."
Jarwo :"Gampang bu, teng pundi-pundi sampun podo ngerti yen menanggulangi BANJIR ki Nganggo SOFTEK!!! Kersane ra BANJIR"
Sarmi : Plaaaakkkkk!!![nempeleng raine jarwo].
Kowe ki jo,, njawab peng loro jawabane podo g mbeneh kabeh...
Sarmi nyincingne roke,
Nyopot SOFTEK e kanggo nyumpel
congore jarwo..
(( Lucu Ora Lucu, Sing Penting Sarmi Ora Nyopot Tali Kutang"e.. ))



Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Cerita lucu Boso Jowo Jarwo Vs Bu Guru Sarmi"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel