LLirik Teks Sholawat "Syi'ir Tanpo Waton Gus Dur"Voc. Gus Azmi Syubbanul Muslimin



Lirik Teks Sholawat  "Syi'ir Tanpo Waton Gus Dur"Voc. Gus  Azmi Syubbanul Muslimin – Sahabat kangsoma pecinta Sholawat Nabi semoga antum selalu di beri kemudahan Allah SWT, berkah sholawat keluarga selamat.

Admin kangsoma saat ini akan menulis sholawat dari Syubbanul Muslimin, yang berjudul " "Syi'ir Tanpo Waton Gus Dur"untuk itu kami berharap antum yang mencintai sholawat khususnya fansnya syubbanul muslimin pasti akan menyukai postingan kali ini,


LLirik Teks Sholawat  "Syi'ir Tanpo Waton Gus Dur"Voc. Gus  Azmi Syubbanul MusliminLirik Teks Sholawat "Syi'ir Tanpo Waton Gus Dur"



Ya Rosulallah salamun ‘alaik..
Ya Rofî’asy-syani Waddaroji..
Athfatan ya jîrotal ‘alami..
Ya Uhailal Juudi Wal Karomi..

Ngawiti ingsun nglaras Syiiran
Kelawan muji marang Pangeran
Kang paring rahmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan

Duh bolo konco priyo wanito
Ojo mong ngaji Syare'at bloko
Gur pinter ndongeng, nulis lan moco
Tembe mburine bakal sengsoro

Akeh kang apal Qur'an haditse
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe gag di gatekke
Yen isih kotor ati akale

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare ndunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto

Ayo sedulur jo nglaleake
Wajibe ngaji sak pranatane
Nggo ngandelake iman tauhite
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran soleh bagus atine
Kerono mapan seri ngelmune
Laku thoriqot lan ma'rifate
Ugo hakikot manjing rasane

Al-Qur'an Qodim wahyu minulyo
Tanpo ditulis biso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancepake ing njero dodo

Kumantil ati lan pikiran
Mrasuk ing badan kabeh jeroan
Mu'jizat Rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman

Kelawan Allah kang moho suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Ditirakati diriyadhohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo najan pas pasan
Kabeh tinakdir saking pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo
kang podo rukun ojo ngasio
Iku sunahe Rosul kang mulyo
Nabi Muhammad panutan kito

Ayo nglakoni sakabehane
Allah kang bakal ngangkat derajate
Senajan ashor toto dhohire
Ananging mulyo maqom drajate

Lamun palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Allah swargo manggone
Utuh mayite ugo ulese

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "LLirik Teks Sholawat "Syi'ir Tanpo Waton Gus Dur"Voc. Gus Azmi Syubbanul Muslimin"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel