Lirik Teks Sholawat " Sing keri Cokot Boyo " Syubbanul Muslimin

Lirik Teks Sholawat  " Sing keri Cokot Boyo " Syubbanul Muslimin – Sahabat kangsoma pecinta Sholawat Nabi semoga antum selalu di beri kemudahan Allah SWT, berkah sholawat keluarga selamat. 



Admin kangsoma saat ini akan menulis sholawat dari Syubbanul Muslimin, yang berjudul Sing keri Cokot Boyo untuk itu kami berharap antum yang mencintai sholawat khususnya fansnya syubbanul muslimin pasti akan menyukai postingan kali ini,





 Lirik Teks Sholawat "Sing keri Cokot Boyo"
Vocal. Gus Aif Feat Hendra Syubbanul Muslimin

Suluk
Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi..
Sohabat Tabi'in lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji..

Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi..

Sohabat Tabi'in lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji..
Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insani..
Wong Mukmin Senenge Ngaji..
 Lirik Teks Sholawat  " Sing keri Cokot Boyo " Syubbanul Muslimin
Sing Keri Cokot Boyo.. Sing Keri Cokot Boyo..
Sing Keri Cokot Boyo.. Sing Keri di Cokot Boyo..
2x
------------------------------------------------------------------------------------------
Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi..
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji..
Gatekno Siro Kabeh.. Rikolo Jamane Nabi..
Sohabat Tabiin lan Poro Wali.. Iku Nglanggengake Ngaji.. 
Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insani..
Wong Mukmin Senenge Ngaji..

Sing Keri Cokot Boyo.. Sing Keri Cokot Boyo..
Sing Keri Cokot Boyo.. Sing Keri di Cokot Boyo..
2x

Ngertenono Siro Kabeh.. Nalikane Poro Wali..
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi.. Nderek Tuntunane Nabi..

Ngertenono Siro Kabeh.. Nalikane Poro Wali..
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi.. Nderek Tuntunane Nabi..

Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridho Gusti..
Wong Mukmin Senenge Ngaji..

Sing Keri Cokot Boyo.. Sing Keri Cokot Boyo..
Sing Keri Cokot Boyo.. Sing Keri di Cokot Boyo..
2x

Weruho Siro Kabeh.. Ing Dasar Perintah Ngaji..
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi.. Minal Mahdi Ilallahdi..

Weruho Siro Kabeh.. Ing Dasar Perintah Ngaji..
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi.. Minal Mahdi Ilallahdi..

Nglampahi Syariat Ngliwati Ngaji..
Wong Mukmin Senenge Ngaji..

Sing Keri Cokot Boyo.. Sing Keri Cokot Boyo..
Sing Keri Cokot Boyo.. Sing Keri di Cokot Boyo..
2x

Sing Keri.. Cokot Boyo..






Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to " Lirik Teks Sholawat " Sing keri Cokot Boyo " Syubbanul Muslimin"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel